• Om os

 • Hos os er yoga ikke bare en fysisk praksis der foregår på måtten. Det er en praksis, der skal have et formål og give mening - også efter, du har forladt måtten. Ordene ‘udvikling’ og ‘virkning’ er derfor helt centrale for vores undervisning. 

  Det er vores mission at udbrede yogaens mange fantastiske virkninger og livsforandrende komponenter til alle, der har lyst til at nyde godt af fordelene ved at praktisere yoga.   

  Yoga er i modsætning til anden fysisk udfoldelse ikke konkurrencepræget og omfavner alle aldre og konditionsniveauer. Og vi lægger gerne hovedet på blokken for at ALLE, uanset udgangspunkt, er i stand til at opnå styrke, smidighed og større fysisk og mental velvære med en jævnlig yogapraksis. 

  Det er en myte, at man skal være både stærk og smidig, før man kan gå til yoga. Det er netop det, som du opnår ved at praktisere yoga.

  Vi starter løbende ugentlige yogaforløb og tilbyder weekend-workshops med forkellige temaer. Derudover tilbyder vi vores populære børneyoga-instruktør uddannelse. Se under workshop og forløb hvilke aktuelle yoga-tilbud, vi har.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen i lyse, dejlige og rummelige lokaler med højt til loftet, og centralt beliggende i Espergærde. 

  NAMASTE

  Hvorfor yoga?

  Yoga er en fysisk og mental disciplin som har til formål at udvikle og skabe harmoni og balance i vores krop og sind. Yoga har det hele menneske i fokus og er derfor meget mere end blot en motionsform. Hvis du f.eks. oplever fysiske skavanker som hold i nakken, ondt i lænden eller smerter i knæet, så har dette som regel rod i noget andet og involverer oftest også andre områder i kroppen. Når vi laver yoga, så kan fysiske ubalancer med tiden og med en jævnlig og dedikeret praksis blive genoprettet, og du vil føle en over-all velvære, som du ikke havde forestillet dig var mulig.

  Selvom yoga er en tusind år gammel praksis, så har det aldrig været mere aktuelt eller relevant for os end nu. Igennem yogaen lærer vi nemlig at bevare vores ynde og styrke midt i al kaoset.

  Ved at lave yoga opnår du fysisk og mental styrke og udholdenhed, velvære krydret med en masse anti-aging og foryngende komponenter. Yoga smidiggør dig både mentalt og fysisk, og du vil uge for uge og med en jævnlig praksis  opleve små forandringer både i din krop og i dine tanke- og handlingsmønstre.